воскресенье, 6 января 2013 г.

Активи банку


Активи банку - кошти власного капіталу банку і кошти вкладників, розміщені з метою отримання прибутку. У активи банку входять: касова готівка, позики, інвестиції, цінні папери, нерухомість та інші об'єкти власності, що мають грошову оцінку. Активи банку відображаються в активі бухгалтерського балансу банку.
 Активи банку - різні об'єкти, які той розміщує власні і позикові ресурси. Сюди можуть входити грошові кошти, дорогоцінні метали і каміння, рахунки в інших кредитних організаціях і Банку України, вкладення в цінні папери, в статутні капітали інших компаній, кредитний портфель, майнові активи (наприклад, приміщення, земля, обладнання) та ін. Банк розміщує кошти в ті або інші активи, щоб отримати дохід і успішно розраховуватися за своїми зобов ’ язаннями, залишаючись при цьому з прибутком. Правда, не завжди це йому вдається.

1 комментарий:

  1. привіт,
    Шукаю фінансову законну кредиту кредитор, ми даємо кредити на інвестиції в бізнес і, щоб вирішити фінансові проблеми, наші кредити легко і з статутним капіталом $ 150 млн збирається дати приватні позики короткий - річ і довгострокові від 500 USD до $ 100 мільйонів для всіх серйозних людей, надійності та інтеграції хочете зробити кредит. Мій процентна ставка становить 2%, якщо ви зацікавлені в нашій пропозиції, будь ласка, зв'яжіться з нами по
    Електронна пошта: immaculatefinance@hotmail.com

    Спасибі, і Бог благословить.

    ОтветитьУдалить