понедельник, 28 января 2013 г.

Картка приватбанку



Оформлення карти у відділенні Банку займе всього 15-20 хвилин. З собою необхідно мати паспорт і довідку про присвоєння ІПН. Інші документи, такі, як довідка з місця роботи, не є обов'язковими, але їх наявність може стати важливим чинником при визначенні ліміту кредитування. Картка відкривається у національній валюті, випускається, обслуговується і перевипускається (по закінченню терміну дії) БЕЗКОШТОВНО. Власникам Кредитки надається унікальна можливість БЕЗКОШТОВНО оформити до своєї КРЕДИТКИ додаткову картку для членів своєї сім'ї.

КРЕДИТ І ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ

На Кредитку може бути встановлений ліміт у сумі до 10000 грн (ліміт кредитування визначається банком при оцінці платоспроможності клієнта, у тому числі і за наданими документами). Період безкоштовного користування кредитом може становити до 55 ДНІВ! Мінімальний щомісячний платіж за кредитом становить 7% від суми заборгованості (але не менше 50 грн), такий режим повернення заборгованості не створює значного навантаження на сімейний бюджет. Погашати кредит можна будь-яким зручним способом: автоматичним списанням з зарплатної картки, у відділенні Приватбанку, через систему «Приват24» або термінали самообслуговування Приватбанку. При цьому погашена частина кредиту знову стає доступною до використання!

ПІЛЬГИ І БОНУСИ


Власника Кредитки Приватбанку чекає багато приємних моментів. Після активації карта готова до використання, а вже перша покупка за Кредиткою принесе власникові бонус 50 грн! Сьогодні з Кредиткою зручно не тільки користуватися кредитом, але і зберігати на ній власні кошти. Знімати в банкоматі власні кошти і оплачувати комунальні платежі за Кредиткою власники кредитки можуть за пільговими тарифами. Внесення коштів на Кредитку через термінали самообслуговування також бонусируется - 1 грн за кожне поповнення! При цьому всі Кредитки беруть участь у програмі «Бонус Плюс». Здійснюючи покупки в торговельних підприємствах-партнерах Приватбанку за програмою «Бонус Плюс», власники карт повертають частина витрачених грошей знову на карту як бонусів. Крім того, Власник Кредитки може заробити гроші, ставши Агентом Приватбанку!

Комментариев нет:

Отправить комментарий