четверг, 13 ноября 2014 г.

Як перевірити гроші на картке Приватбанку



 Для перевірки грошей на картке Приватбанку використовуються 4 способи:

Приват24
Банкомат
Мобільний телефон
Отримання виписки у відділенні Приватбанку

Приват24

Перевірити гроші на картке Приватбанку можна, зареєструвавшись на сайті Приват24. Ввійшовши на сайт, власник кредитної картки безкоштовно отримує звіт про баланс по своїй карті, клікнувши на посилання "Мої рахунки".
Виводиться загальна сума (" Доступно"), що включає в себе суму кредитного ліміту, яка вказується окремо (" Ліміт").
Крім того, можна дізнатися суму на бонусному рахунку - посилання "Бонусні/пенсійні рахунки".
В цих розділах користувач має можливість отримати список грошових операцій за останніх 2 місяці.

Банкомат

Перевірити гроші на картке Приватбанку можна, використовуючи функціонал будь-якого банкомату Приватбанку. Для цього потрібно вставити кредитну картку в банкомат (голограмою вгору і до себе), ввести пін-код, після чого за допомогою меню запитати баланс на екран - це безкоштовно. Там же можна дізнатися і суму бонусів за програмою Бонус плюс.
Якщо власник картки бажає отримати на руки документальне підтвердження суми балансу, він може попросити чек банкомата з роздруківкою. Ця послуга коштує всього 10 копійок.

Мобільний телефон

Ще один спосіб перевірити гроші на картке Приватбанку - за допомогою мобільного телефону.
Треба або відправити sms на номер 10060 з текстом XXXX, що відповідає чотирьом останнім цифрам номера вашої картки, або зателефонувати оператору Приватбанку за телефоном 056 7161000.
До того ж користувач повідомляється про балансі кожен раз, коли він виводить webmoney з інтернету на карту Приватбанку, або розплачується кредиткою за покупки. Тоді на мобільний телефон приходить sms-повідомлення, в якому вказується сума операції і залишок на рахунку.

Отримання виписки у відділенні Приватбанку
Нарешті, можна просто зайти в будь-яке відділення Приватбанку і запросити виписку по карті у касира, що обійдеться в 2 гривні.

3 комментария:

  1. Ви шукаєте бізнес-кредит, особистого кредиту, іпотечного кредиту, позики на покупку автомобіля, студентські позики, позики консолідації заборгованості, незабезпечених кредитів, і так далі .. Або ти відмовився кредиту банком або фінансовою установою по одному або кількох причин. Ви перебуваєте в правильному місці для кредитних рішень! Я приватний кредитор, я видавати кредити компаніям і фізичним особам за низькою і доступною відсотковою ставкою 3% річних. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з нами через.
    stegermichaelonline@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  2. Вітаю
    Ми зібралися тут, щоб підтримати найбідніших верств населення, і в боротьбі з бідністю, а також пропонуємо кредити в короткий, середньостроковій і довгостроковій перспективі.
    У вас є фінансові проблеми, заборонили банку, все одно, або ви маєте потребу в Фінанси налаштувати ваші проекти, іпотечного кредиту, не соромтеся зв'язатися з нами.
    eusebedelon@aol.fr
    Дякую!

    ОтветитьУдалить
  3. Я щасливий сьогодні, що отримав позику від цієї законної компанії після багатьох років фінансового спаду, і мене розірвали в процесі, поки я не зустрів цю чудову леді місіс Кайлу Абубакер, яка допомогла мені отримати кредит у розмірі 80 000 доларів та всіх претендентів на позики повинні зв’язатися з цією електронною поштою: via (finanerlibertycapitals@gmail.com)

    ОтветитьУдалить