суббота, 9 августа 2014 г.

Як активувати карту Універсальна


Кожна нова карта Універсальна, видана клієнту, перед першим використанням повинна бути активована. Така процедура введена в цілях безпеки і тому проводиться виключно з використанням номерів телефонів, вказаних клієнтом в анкеті при отриманні картки.

Що таке карта «Універсальна»?

Картка «Універсальна» - це платіжна пластикова картка Приватбанку, яка дає Вам можливість користуватись власними грошима на картці, так і кредитними коштами банку. На цю карту Вам можуть перераховувати гроші Ваші родичі, знайомі або партнери.

Карткою «Універсальна» можна розраховуватися в торгових точках, здійснювати оплату в Інтернеті і терміналах самообслуговування, а також знімати готівку в будь-якій точці світу. При оплаті за кордоном комісія за конвертацію коштів з валюти карти у валюту країни стягується згідно з офіційним обмінним курсом банку на день покупки.

Вас обслужать в будь-якому відділенні!
ПриватБанк має найбільшу мережу відділень серед комерційних банків України. Ви можете звертатися з питаннями по картці «Універсальна» в будь-яке відділення, а не тільки те, де Ви її отримали! Співробітники усіх відділень будуть Вам раді!



Активувати картку Універсальна можна одним з 4-х доступних способів (на вибір клієнта):

1) За допомогою SMS, відправленого з телефону клієнта на номер 10060. SMS повинна містити следующией текст: ACTIVE+NNNN , де NNNN - останні 4 цифри номера картки Універсальна. (Наприклад, ACTIVE+1234, якщо номер картки 4444 5555 6666 1234). SMS складається без пропусків та інших зайвих знаків.

2) Дзвінком на автоматизовану телефонну систему обслуговування за номером 0 800 500 80 4. І далі слідувати інструкціям (вибір опції "Активація карти Універсальна").

3) Зателефонувати у сервісний центр по телефону 0 800 500 00 3. З'єднавшись з оператором, необхідно повідомити про мету дзвінка і далі пройти верифікацію (питання - відповідь).

4) У банкоматі Приватбанку. Для цього необхідно вставити свою неактивированную карту в карт-рідер, ввести номер свого мобільного телефону і підтвердити його коректність введенням отриманого на телефон SMS-пароль»



Результатом слід вважати відповідне повідомлення про успішної активації (голосове або SMS, у відповідності зі способом активації).

Відразу ж після активації карти Універсальної кожному новому власнику картки ПриватБанк зараховує бонус у розмірі 10 грн на бонусний рахунок. Таким чином ми вітаємо кожного нового власника карти! Якщо Ви оплатите картою покупку на будь-яку суму протягом 30 днів після активації, то бонус залишається Ваш.

2 комментария:

  1. Ви шукаєте бізнес-кредит, особистого кредиту, іпотечного кредиту, позики на покупку автомобіля, студентські позики, позики консолідації заборгованості, незабезпечених кредитів, і так далі .. Або ти відмовився кредиту банком або фінансовою установою по одному або кількох причин. Ви перебуваєте в правильному місці для кредитних рішень! Я приватний кредитор, я видавати кредити компаніям і фізичним особам за низькою і доступною відсотковою ставкою 3% річних. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з нами через.
    stegermichaelonline@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  2. Вітаю
    Ми зібралися тут, щоб підтримати найбідніших верств населення, і в боротьбі з бідністю, а також пропонуємо кредити в короткий, середньостроковій і довгостроковій перспективі.
    У вас є фінансові проблеми, заборонили банку, все одно, або ви маєте потребу в Фінанси налаштувати ваші проекти, іпотечного кредиту, не соромтеся зв'язатися з нами.
    eusebedelon@aol.fr
    Дякую!

    ОтветитьУдалить