вторник, 5 августа 2014 г.

Білорусь допоможе Україні нафтопродуктами

Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко в ході телефонної розмови з президентом України Петром Порошенком 4 серпня пообіцяв допомогти Україні з поставками нафтопродуктів. Про це повідомляє прес-служба Лукашенка.

"Особливу увагу президенти приділили темі поставок нафтопродуктів з Білорусі в Україну. Олександр Лукашенко підкреслив, що Білорусь розуміє гостроту цього питання з урахуванням збиральної кампанії, і тому, незважаючи на внутрішні потреби, надаватиме допомогу Україні у забезпеченні її економіки нафтопродуктами", - відзначають в прес-службі.

Також повідомляється, що глави держав обговорили торговельні відносини між країнами, інші актуальні питання двостороннього співробітництва, а також взаємодія в рамках Митного союзу.

Втім, ситуація зі збором урожаю на Донбасі виглядає проблематичною і небезпечною. Поля в деяких районах Донецької та Луганської областей на даний момент більше нагадує поле битви, ніж сільгоспугіддя: земля вкрита воронками після обстрілу, а безпосередньо у полях військові розміщують бойову техніку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий