четверг, 13 ноября 2014 г.

Перевипуск кредитної карти


Перевипуск кредитної карти. Будь-яка кредитна картка має визначений термін дії, після закінчення якого користувач зобов'язаний або розірвати договір та повернути картку в банк, або оформити перевипуск кредитної карти, щоб продовжувати користуватися послугами банку.

Термін кредитної картки зазначений на її лицьовій стороні. Як правило, це дві цифри у форматі XX/YY, де ХХ - це місяць, а YY - це рік. Користуватися кредитною карткою допускається до останнього дня останнього місяця строку її придатності. Якщо клієнт бажає продовжувати використовувати їх і надалі, він зобов'язаний пройти процедуру перевипуску кредитної карти, щоб отримати новий пластик натомість відпрацьованої.

Перевипуск кредитної карти



Для власників кредиток Приватбанку завдання щодо перевипуску картки полегшена до межі. Навіть якщо клієнт забуде про строк дії своєї кредитки, він отримає нагадування на електронну пошту за два місяці до фінальної дати. Ще одне нагадування користувач побачить, відвідавши сайт Приват24.

Перевипуск кредитної карти

ПриватБанк позбавляє клієнтів від необхідності самим подавати заявку на плановий перевипуск. Клієнтові, який отримав нагадування, потрібно просто в будь-який день відвідати відділення Приватбанку, що видав кредитку, і звернутися до будь-якого фахівця в залі. Протягом декількох хвилин буде проведена формальна процедура перевипуску картки, в ході якої стара кредитка повинна бути анульована, а на руки видана нова пластикова картка з новим номером. Тоді ж проводиться і активація, в ході якої клієнт отримує смс з новим пін-кодом.

Перевипуск кредитки не тягне за собою будь-яких додаткових проблем, пов'язаних з обліком грошових коштів та зобов'язань. Всі особисті кошти, закріплені за попередньої кредиткою, перейдуть на нову карту, Якщо клієнт брав кредит, його також не потрібно переоформлювати або достроково гасити - всі зобов'язання залишаться колишніми.

1 комментарий:

  1. позикова компанія, яка надає мені позику в розмірі 5 000 000,00 доларів США. Коли інші позичкові інвестори нехтують моєю пропозицією, але пан Бенджамін Лі надав мені позику на успіх. вони надають рішення щодо фінансування компаніям та приватним особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Надіслати електронною поштою Контакт :::: Також 247officedept@gmail.com або Напишіть на WhatsApp Номер на + 1- ( 989-394-3740)

    ОтветитьУдалить