понедельник, 8 декабря 2014 г.

Глава Нацбанку надала 3 млрд. грн. банку соратника Порошенка


Глава Нацбанку надала 3 млрд. грн. банку соратника Порошенка

Зараз очевидно, що відмова Національного банку надавати кредити рефінансування є головною претензією керівництва основної маси українських банків до голови НБУ Валерії Гонтарєвої. Пише українське видання «Дзеркало тижня».

За даними видання, в такій категоричній політиці регулятора є винятки, ще на початку цієї осені стало відомо, що голова НБУ не змогла відмовити президентові України Петру Порошенку і виконала його прохання щодо надання понад 3 мільярдів гривень банку «Фінансова ініціатива», який належить соратнику президента Олегу Бахматюку.

Дана інформація була підтверджена, так як у звіті банку виявилося, що зобов'язання установи в частині кошти банків у минулому кварталі збільшилися на 3 мільярди гривень. При цьому експерти стверджують, що єдиним банком, хто міг надати «Фінансової ініціативи» таку велику суму в кредит є Нацбанк.

Експерти з обуренням зазначають, що керівництво регулятора при виділення цього кредиту навіть не збентежило, що загальна сума боргу банку «Фінансова ініціатива» перевищила 9 мільярдів гривень, що є 4 показником по всій банківській системі України.

1 комментарий:

  1. Я хочу поділитися свідченням того, як послуга фінансування Le_Meridian допомогла мені отримати кредит у розмірі 2,000,000.00 доларів США для фінансування мого проекту ферми марихуани, я дуже вдячний і пообіцяв поділитися цією законною компанією з фінансування для всіх, хто шукає спосіб розширити свій бізнес project.the company - компанія, що фінансує. Кожен, хто шукає фінансової підтримки, повинен зв’язатися з ними на адресу lfdsloans@outlook.com Або lfdsloans@lemeridianfds.com Містер Бенджамін також на WhatsApp 1-989-394-3740, щоб полегшити справи будь-якому заявнику.

    ОтветитьУдалить